Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След мотокроса в Мездрея`09

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• След мотокроса в Мездрея`09

Здравейте колеги правя нова тема за да събера мнения след състезанието в Мездрея.
    На първо място искам да благодарим на всички състезатели които дойдоха и ни уважиха надявам се че направихме всичко възможно да направим добро състезание и тази година.Предполагам че ще има и негативни мнения,но такива винаги е имало и ще ги вземем под внимание занапред.За голямо съжаление имаше и кражба на мотор което е много жалко никога не е имало такова нещо досега.Искам да кажа на момчето че сме казали на всички от региона да следят и да кажат ако се появи някъде.Хубавото е че нямаше сериозни инциденти с исключение на нашето момче но то ще се оправи сле 1-2 месеца.
    А сега малко статистика:
    Участвали състезатели-80
    Публика - над 3000 души
    Моля някой да качи снимков материал.

До: След мотоккроса в Мездрея

Много добро състезание стана,просто страотно имаше и дъжд и малко кал и най важно нямаше прах,браво на тези дето се престрашиха да карат и видяха че не е страшно всичко е само кеф, имам снимки но само от награждаването щото жена ми я страх да гледа и снима само награждаването довечера ще се пробвам да ги кача А НА ТОЗИ ДЕТО ПОСЕГНА НА ЧУЖД МОТОР РЪЧИЧКИТЕ ДА МУ ИЗСЪХНАТ ДАНО

П.П.тази седмица ще има ли някаде другаде състезание

Коментар

Заповядайте малко снимки - и нашите са предимно от награждаването поради същите причини !i!i

Последно редактирано от Жоро Донечки; 22-04-09, 22:33. Причина: отваряне на снимките

Коментар

эа съжаление не успях да карам эащото ми се счупи мотора но е станало хубаво състеэание

Коментар

Първоначално публикуван от bitchi Преглед на мнение

П.П.тази седмица ще има ли някаде другаде състезание
          не знам за тази,но следващата мисля,че е в иганово,ще проверя и ще кажа със сигурност.иначе поздравления на всички спечелили в мездрея.като гледам снимките и в събота вечер май е било весело
          [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
          [/URL]

Коментар

намерих малко клипчета от 19.04.09

http://www.vbox7.com/play:91ab97b4 -награждаване

Коментар

Къде е следващото традиционно състезание?

Коментар

До: След мотокроса в Мездрея

Беше супер, не го гледах през цялото време, нямах възможност но 125 ги гледах

Коментар

да то 125 са най-интересни !!!

Коментар

Мога да поздравя организаторите на състезанието, за перфектните условия и подготовка

Коментар

Щом е имало и мажоретки значи е било супер.
                      [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Голяма кал беше но и б събота голям банкет имаше

Коментар

Минелата година беше хубаво а бях пре цялото време надявам се и тази година да е толкова интересно на 17 и 18 април ще има отново мотокрос.
                          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                          X